Finder d.o.o.
 

Izrada Facebook aplikacija - Finder

Vjerojatno znate mnogo toga o Facebooku i ogromnom broju njegovih korisnika, no niste upoznati s mnogim pravilima oglašavanja i komuniciranja s vašim korisnicima na društvenim mrežama. Da bi povećali bazu vaših korisnika putem društvenih mreža bitno je ponuditi im zanimljiv interaktivni sadržaj, a upravo FACEBOOK APLIKACIJE su pravi način za to.

FACEBOOK APLIKACIJE su efikasan marketinški alat za pridobijanje novih fanova i njihovih kontakt podataka, ili mogućnost da postojećima fanovima pružite dodatni sadržaj sa ili bez novčane naknade.
Tehnologija APLIKACIJA omogućava kreiranje raznih natječaja, kvizeva, anketa, igara, kupona, formulara, te bilo kakvih informativnih ili poslovnih aplikacija i pruža nov način interakcije s korisnicima.

Uz promjene koje je Facebook uveo zabranom organiziranja nagradnih natječaja na samoj fan stranici, FACEBOOK APLIKACIJE su postale jedini alat koji dozvoljava organiziranje nagradnih natječaja za Facebook fanove u skladu s pravilima. FACEBOOK APLIKACIJE omogućavaju prikupljanje novih fanova, e-mail adresa i ostalih podataka o korisniku, te pomažu u promoviranju i povećanju prepoznatljivosti brenda.

Finder pruža i uslugu integriranja nativnih Facebook alata, kao što su prijava korisnika, lajkanje, komentiranje i preprouke članaka, na vaše postojeće web stranice, što će vam osigurati još bolje praćenje vaših korisnika, njihovih navika i potreba.

Izradu FACEBOOK APLIKACIJA vršimo korištenjem Adobe ColdFusion serverske tehnologije i Facebook SDK biblioteke koju smo sami nadogradili, kao bi FACEBOOK APLIKACIJE mogle biti smještene na našem ColdFusion 8 serveru, na što smo posebno ponosni.
Uz pružanje usluge savjetovanja oko iskorištavanja marketinškog potencijala FACEBOOK APLIKACIJA i izrade istih, poduzeće Finder nudi i smještaj na vlastitim brzim i pouzdanim serverima u Hrvatskoj, pa tako na jednom mjestu dobivate cjelovito rješenje vezano uz FACEBOOK APLIKACIJE.

Najnovija FACEBOOK APLIKACIJA izašla iz naše radionice je:

FINDER NAGRADNI KVIZ

 

 

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se